Cuarto Lagarto, el nou disc de cançons inèdites de Xiula

Us presentem el nostre darrer disc, fruit dels vuit anys que portem recorrent les escoles, els pobles, i els festivals de catalunya i part de l’estranger. Un disc que volíem editar més endavant (potser pels 10 anys) i que ara, en ple confinament, hem decidit que surti a la llum per ajudar-nos a seguir fent allò que més ens fa vibrar: portar música amb contingut a les vostres llars. I també, i no ens en volem amagar, poder mantenir el projecte econòmicament parlant. Volem ser transparents en això. Perquè sí; l’art, la cultura i l’educació també son un ofici i els que els practiquem necessitem menjar per viure.

Cuarto Lagarto?

CUARTO LAGARTO perquè és el nostre quart disc i l’hem pogut realitzar des de la quietud del confinament. Tal qual com llangardaixos en una roca prenent el sol. Ah, i perquè rima. I perquè ja sabeu que ens encanten els títols de disc “polèmics”. En el disc hi trobareu cançons de tot tipus, i potser més que mai, riques en missatges i variades en estils. Un autèntic rebost fresc i ric en nutrients que us crearan noves sinàpsis.

42b4d078-f673-445b-b4d4-4869f4ff77df

Les cançons

El clam de PARTYCIPEM, la cançó que obre el disc ja és tota una declaració de principis on es posa la mirada en la veu dels nens, les nenes i els/les adolescents. Seguirem treballant l’alimentació en una cançó popera com és VERDURA SENSE MESURA. La cosa comença a enroscar-se en produccions més atrevides i actuals com el trap de BON SON o la superproducció “homemade”en 24 hores d’ EM QUEDO A CASA. També hi trobareu autèntiques perles de temàtiques necessaries com STRANGER THINGS, un cant al feminisme; JUGA, JUGA reivindicant el joc, DONA SANG, COM CONSUMEIXES TU?, entre d’altres.

Moltes són el resultat de processos participatius amb escoles i amb el teixit associatiu del nostre país, per això podreu sentir altres veus d’infants i joves. També hi trobareu LA CANÇÓ DEL COS, una perla creada pel conte BABA de la Míriam Tirado i el Joan Turu, o el nostre clam per celebrar l’escoltisme català que molt poqueta gent ha pogut escoltar: LA TEVA ONADA.

Ens acomiadem amb la dolça NO FER RES, una cançó que pot acompanyar-vos molt en aquests dies que estem vivint. Una invitació a aturar-se, saber-se escoltar i acceptar el nostre entorn.

Família Xiula

Teniu a les mans un homenatge a la vida de Xiula, al procés de maduració del grup, tant en contingut com en producció musical. És un gest de tendresa que ens fem conjuntament, tant vosaltres: famílies, nens, nenes, joves i amics; i nosaltres: Rikki, Jan, Marc, Adri, Aitor, Paula, Xavi, Kai, David, Mar, Edu i Josep Lluís.

On comprar-lo?

Cuarto Lagarto ja està disponible exlusivament a la nostra botiga online!
Posem a la venda aquest disc en un format nou, adaptat a la situació i als temps que corren. Us l’oferim en un doble format; la compra us dona dret a una descàrrega digital de les cançons del disc perquè el pugueu disfrutar des del primer minut, i també al disc en format físic que us enviarem quan puguem realitzar enviaments amb normalitat. Deixeu-nos una nota a l’apartat d’observacions de la comanda i us l’enviarem dedicat!

Us convidem a fer una volta per la nostra botiga on trobareu tot el material que tenim a la venda.

A l’octubre vindrà l’autèntic “bombassu”, el cinquè disc, el que ho vol revolucionar tot. Mentrestant, una mica de Xiula vintage per la vena.

Blog

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà.